İdari ve Mali İşler Müdürü

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

EĞİTİM BİLGİLERİ

İlkokul ve Ortaokul öğrenimini Kayseri Hoca Yusuf Erdem
İlkokulu ve Ortaokulunda tamamladı.
Lise öğrenimini Kayseri Belsin Çok Proğramlı Lisesinde tamamladı.
2003-2007 Pamukkale Üniversitesi Denizli Sağlık Yüksekokulu Sağlık Memurluğu programında  Lisans Eğitimini tamamlayarak Sağlık Memuru olarak mezun oldu.
2013-2014 Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Yöneticiliği Yüksek Lisans Eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

İŞ/DENEYİM BİLGİLERİ

10.07.2007 tarihinde Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine Sağlık Memuru olarak atandı.
2007-2009 yılları arasında bu hastanede Satın Alma-İhale Komisyon Üyeliği-Muayene Komisyon Üyeliği-İstatistik-Özlük-Yazı İşleri-Sivil savunma Amiri olarak görev yaptı.Bu süre içerisinde Kamu İhale Mevzuatı Sosyal Güvenlik Reformu-Sivil Savunma Amirliği ve çalıştığı bölümlere ilişkin hizmet içi eğitimler aldı.
2009-2010 yıllarında askeri vazifesini yapmak üzere Erzurum ili Horasan ilçesine gitti.
2010-2012 yılları arasında Servis Sorumlu Hemşireliği-Acil Servis Sorumlu Hemşireliği-ambulans Sorumluluğu-Satın Alma birimlerinde çalıştı.Bu süre içerisinde Toplumsal Ruhsal beceri Eğitimi ve El Sanatları üzerine eğitimler aldı.
02.11.2012 tarihinde Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Hastane Müdür yardımcısı olarak atandı.
07.02.2014 tarihinde Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

2014 yılı Aralık ayı ile 04.12.2017 tarihleri arasında  Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve İdari ve Mali İşler Müdür Vekilliği görevlerini yürüttü.
04.12.2017 tarihi itibari ile Ataköy ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine başlamıştır.

KİŞİSEL BİLGİLER

18.06.1984’de Adana’da doğdu.
Evli ve iki çocuk babasıdır.