BU HAFTAKİ ''TATLI ÇARŞAMBA'' MIZ

Güncelleme Tarihi: 20/02/2019

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi olarak her çarşamba günü yaptığımız etkinliğimizi bugün (20.02.2019) de gerçekleştirdik.
Hastalarımızın sabırsızlıkla beklediği '' Tatlı Çarşamba'' etkinliğimizde bu hafta; patlamış mısır, baklava ve çay ikramı vardı. Hastalarımız müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdiler.Başhekimimiz Op. Dr. Şaban UYSAL; yıl boyu bu faaliyetlerimiz devam edecek' dedi.
                                                                                                                                                                         BAŞHEKİMLİK
  • WhatsApp Image 2019-02-20 at 14.13.15.jpeg