ÇAYKARA KAYMAKAMIMIZDAN HASTANEMİZE ANLAMLI ZİYARET

Çaykara Kaymakamımız Sayın Muhammet GÜZEL Hastanemizi  ziyarette bulundu. Yaklaşık bir ay önce yeni görevine başlayan Çaykara Kaymakamımız  Muhammet GÜZEL’i Başhekim Vekilimiz Op.Dr.Şaban UYSAL, İdari ve Mali İşler Müdürümüz H.Samet ÇİFTÇİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zafer ÇAĞLAR ve hastane personellerimiz karşıladı. Kaymakamımız GÜZEL, hastane personellerimiz  ile tanışma ve taleplerimizi dinlemek üzere tek tek görüştü.Hastanemizde  yatan hastalar ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Özellikle hastalarımızın bolca vakit geçirdiği, günlük gazete okuduğu, El Sanatları Odamızda  incelemelerde bulundu . Hastalarımızın el emeği göz nuru olan eserlerini inceledi.Çaykara Halk Eğitim Merkezinden görevli Öğretmen Ayşegül AYAL’dan bilgi aldı. Hastanenimizin  diğer bölümlerini de ziyaret ederek ilgili personellerimizden  bilgi aldı.Kaymakamımız GÜZEL,ziyaretle ilgili tüm hastane personellerimize ve hastane yönetimimize bu güzel hizmeti bir mahallede bulunan, Özellikli bir hastanede yapmaları ve özverili çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etti. Başhekimimiz Dr. Şaban UYSAL da Türkiye’de Psikiyatri alanında hizmet veren 10 Hastaneden biri olup, bölgemizdeki 10 (on ) ile hitap etmekteyiz dedi.Hastanemize gelen hastalar genelde ağır Psikiyatrik sorunu olan hastalar olup yatarak tedavi için Hastanemize gelmektedir dedi.Başhekimimiz Dr.UYSAL son olarak,Sayın Kaymakamımıza bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen ziyaretin sonunda çay ikramımız ile ziyaret sona erdi.

• WhatsApp Image 2021-10-13 at 12.37.48.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-10-13 at 12.37.50 (1).jpeg