HASTANEMİZDE KOORDİNASYON İZLEME TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 14/10/2021

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm hastaneler de uygulanan '' İl Koordinasyon  İzleme  ve Değerlendirme  ( KID ) '' ziyareti  gerçekleştirildi.

Ziyarete  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Köksal HAMZAOĞLU,
ve Halk Sağlığı Hizmetleri  Başkan yardımcısı  Dr.Ekrem YILDIRIM katıldı.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Köksal HAMZAOĞLU bu ziyaretleri  ; nitelikli,hızlı kolay erişilebiler sağlık hizmeti sunma ve kalite standartları açısından
Sağlık kurumlarımıza yardımcı olma,sorunların çözümüne hep beraber katkıda bulunma açısından çok önemsediklerini söyledi.

Slayt gösterisi şeklinde istatistiksel analizler yapıldı.

Başhekim Vekilimiz Op.Dr.Şaban UYSAL'da ziyaretin son derece verimli geçtiğini ve bizlere yol gösterme ışık tutma anlamında büyük katkısı oldu dedi.

• WhatsApp Image 2021-10-14 at 13.33.25.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-10-14 at 13.55.23.jpeg