29 KASIM TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi  Yönetimi olarak öncelikle Hastanemizde çalışan Tıbbi Sekreterler olmak üzere tüm tıbbi sekreterlerin ‘’ 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü’’nü kutluyoruz.
Hastanemiz Başhekim vekili Op.Dr.Şaban UYSAL bu gün ile ilgili şunları söyledi:

COVİD-19 Pandemi sürecini çok yoğun bir şekilde yaşadığımız bu günlerde, hasta ve hasta yakınları ile ilk diyaloğu gerçekleştiren en ön safta yer alan mesai arkadaşlarımız olup Sağlık Kurumları ve Hastanelerimizin vazgeçilmez personelleridir.

Tıbbi Sekreterler , Hastanelerde; hasta kayıt, taburculuk işlemleri, tıbbi raporların yazılması, istatistiklerin toplanması, tıbbi birimlerde haberleşme ve yazışmaların yapılması vb. iş ve işlemleri yürütürler.
Dr.UYSAL son olarak ,kısaca Sağlık Kurumları ve Hastanelerin ‘’ Gizli Kahramanları ‘’ dır diyerek sözlerini tamamladı.