26 EKİM HASTA HAKLARI ETKİNLİĞİMİZ

Hastanemizde “ 26 Ekim Hasta Hakları “günü ile ilgili bir etkinlik düzenlenip farkındalık oluşturuldu.

Hastanemiz Eğitim ve Hasta Hakları Birimlerimizin Organizasyonu ile hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışanları arasında iletişimi güçlendirecek eğitim verilip broşür dağıtıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başhekim Vekilimiz Op.Dr.Şaban UYSAL , 26 Ekim hasta hakları gününün hastalarımız için önemli bir gün olduğunu ve sağlık personelimiz ile iletişimlerini daha sağlıklı yürütmeyi amaçlayan bir eğitim ve farkındalık oluşturduklarını ifade etti. Etkinlikte hasta ve hasta yakınlarımızın haklarını hatırlattıklarını iletti.

Aynı zamanda sağlık çalışanlarının da emeklerine saygı duyulması iyi bir iletişimin bir çok sorunu kendiliğinden çözebileceğini söyledi.

Dr UYSAL;” Hasta Hakları Günü”nün bir farkındalık ve bir bilinçlenme oluşturmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.